Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Dobrý voják Svejk – Peripeţiile bravului soldat Svejk (1957)

The Good Soldier Schweik este un film de comedie anti-război în Cehia din 1956, scris și regizat de Karel Steklý. A fost bazat pe celebrul roman The Good Soldier Švejk de Jaroslav Hašek și a fost nominalizat la premiile Crystal Globe din 1957.
Svejk (Rudolf Hrusínský) este un tolomac cu acte în regulă, cu toate că el nu are nicio vină şi încearcă să se comporte cât de normal se poate. Înaintea începerii celui de-al doilea Război Mondial, acesta nu face altceva decât să facă trăsnăi.

Vizualizari: 652

Categoria: Comedie, Război, 1957

Regizor: Karel Steklý

Data Adaugari: 07/05/2018

Scenariști: Karel Steklý

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:01

Claritate: SDRip

Premii: 1 nominalizare Crystal Globe

IMDb: 7,6


loading...
Svejk (Rudolf Hrusínský) este un tolomac cu acte în regulă, cu toate că el nu are nicio vină şi încearcă să se comporte cât de normal se poate. Înaintea începerii celui de-al doilea Război Mondial, acesta nu face altceva decât să facă trăsnăi, una după alta, făcând astfel să fie arestat de nenumărate ori, fiind eliberat de fiecare dată pentru dovezi insuficiente. Va ajunge într-un final ordonanţa capelanului, care-l va lua sub ocrotirea sa, dar îl va pierde la cărţi în favoarea locotenentului Lukas, a cărui ordonanţă va deveni. Pe tot parcursul acestor pase de la unul la celălalt, bietul soldat Svejk va provoca compasiune, dar şi râsete.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: