Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

loading...

Donald Duck's Christmas Favourites - Cele Mai Frumoase Aventuri De Crăciun (1935-1951) (Dublat Romana)

Donald Duck’s Christmas Favourites (1935-1951), colectie de desene animate. Cuprinde urmatoarele titluri: Hockey Champ/ Snow Fight/ Rescue Dog/ Chip & Dale/ Winter storage/ Toy tinkers/ Corn chips/ On ice/ Alpine climbers/ The art of skiing.

Vizualizari: 417

Categoria: Animaţie, 1935, 1951

Regizor: Jack Hannah,David Hand

Data Adaugari: 05/03/2020

Scenariști: Dick Kinney,Bob North

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:15:24

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6,7


loading...
Scurt metraje restaurate şi dublate în limba română: Câmpul de hockey, Bătălia cu bulgări, Câinele salvator, Chip şi Dale, Depozit de iarnă, Jucării, Fulgi de porumb, Pe gheaţă, Alpinişti, Arta schiatului.
Zăpada cade, a sosit iarna și este timpul Crăciunului .. Ceea ce înseamnă o distracție minunată în vacanță cu Donald Duck și prietenii săi! În Favoritele de Crăciun ale lui Donald Duck, veți fi tratat cu unele dintre cele mai bune și mai hiloase scurte desene animate din zilele în care Walt Disney însuși a adăugat atingerea sa magică la fiecare film. Efectul deplin al prezenței sale poate fi resimțit în aceste pietre strălucitoare care de generații au adus bucurie și râs copiilor și familiilor de pretutindeni. Doriți să aflați cum se face o adevărată luptă cu mingea de zăpadă? Descoperiți cum să înlocuiți zăpada cu floricele? Aflați cum nu trebuie făcută o expediție alpină? Veți primi toate răspunsurile de care aveți nevoie în această colecție a preferatelor de Crăciun ale lui Donald Duck - o colecție încântătoare de iarnă .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: