Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Dr. No (James Bond 007) - James Bond contra doctor No (1962)

Dr. No este un film britanic de spionaj din 1962 cu Sean Connery în rolul principal; este primul film din seria James Bond. Bazat pe romanul cu același nume al lui Ian Fleming din 1958, filmul a fost adaptat de Richard Maibaum, Johanna Harwood și Berkely Mather și a fost regizat de Terence Young. A fost produs de Harry Saltzman și Albert R. Broccoli, un parteneriat ce va continua până în 1975.

Vizualizari: 623

Categoria: Acţiune, Aventuri, Crimă, Thriller, 1962

Regizor: Terence Young

Data Adaugari: 24/09/2018

Scenariști: Terence Young, Richard Maibaum, Johanna Harwood, Berkely Mather

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:49

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Globul de Aur,1 premiu și 1 nominalizare Saturn Award,1 nominalizare IGN Award,2 nominalizări Golden Laurel,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7,2


loading...
Cand un agent secret al Marii Britanii este ucis in Jamaica, James Bond, agentul cel mai cunoscut al Agentiei de Contraspionaj al Angliei, este trimis sa investigheze cazul. Bond afla ca un oarecare dr. No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret. Ajuns pe acea insula, Bond o intalneste pe Honey, o fermecatoare blonda, care aduna scoici. Inainte ca Bond sa-si puna in actiune farmecul, cei doi sunt capturati de oamenii doctorului No. Situatia nu e prea roza pentru eroul nostru. De la doctorul No in persoana, Bond afla ca scopul experimentului e de a pune mana pe rachetele de la Cape Carnaval pentru a le folosi in slujba raului. Bond reuseste sa scape si, ajuns in camera de control, el produce un adevarat haos, sabotand echipamentul electronic sofisticat. Bond trebuie sa actioneze contra cronometru pentru a o scapa pe Honey si pentru a fugi, inainte ca acea insula sa fie distrusa de explozie. Un film antrenant, din seria cu James Bond, in care rolul principal ii revine lui Sean Connery, o perfecta intruchipare a farmecului, curajului, imaginatiei de care da dovada acest agent britanic secret.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: