Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

Dracula (1931)

Dracula (1931) online subtitrat este un film de groază cu vampiri regizat de Tod Browning, cu Bela Lugosi în rolul principal. A apărut înainte de impunerea Codului Hays de producție a filmelor. Filmul este produs de Universal și se bazează pe piesa de teatru omonimă de Hamilton Deane și John L. Balderston, piesă de teatru care la rândul ei se bazează pe romanul Dracula de Bram Stoker.

Vizualizari: 1805

Categoria: Fantastic, Horror, 1931

Regizor: Tod Browning

Data Adaugari: 11/05/2017

Scenariști: Garrett Fort, Dudley Murphy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:14:26

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 premiu Rondo Statuette,1 premiu Satellite Award

IMDb: 7,5


loading...
Cu ajutorul lui Renfield, pe care îl transformă cu ușurință în supusul său, contele Dracula se mută pe pământul englezesc, unde își continuă șirul de victime. După o vânzătoare de flori, o tânără din înalta societate este, în aparență, ucisă. Însă atunci când vrea să o transforme și pe prietena acesteia, Mina, în vampir, lucrurile iau o altă întorsătură. Neliniștiți de simptomele pe care le prezintă Mina, apropiații acesteia recurg la ajutorul unui specialist care a auzit de vampiri și are câteva metode care să îl ajute în lupta împotriva acestora.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: