Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

Duck, You Sucker (Once Upon a Time in the Revolution) - Un pumn de dinamită (1971)

Once Upon a Time in the Revolution online subtitrat BluRay (în italiană Giù la testa) este un film italian epic western spaghetti din 1971 regizat și co-scris de Sergio Leone și cu Rod Steiger, James Coburn și Romolo Valli în rolurile principale.
Având loc în timpul Revoluției Mexicane din anii 1910, filmul spune povestea lui Juan Miranda, un proscris imoral mexican, și a lui John Mallory, un fost revoluționar al armatei republicane irlandeze.

Vizualizari: 305

Categoria: Dramă, Război, Western, 1971

Regizor: Sergio Leone

Data Adaugari: 09/05/2020

Scenariști: Sergio Leone, Sergio Donati, Luciano Vincenzoni, Carlo Tritto, Roberto De Leonardis

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:37:17

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Saturn Award,1 premiu David di Donatello Awards

IMDb: 7,7


loading...
În aceste western din anii ’70, totul sare în aer din clipa în care un expert în explozibil care a dezvoltat o adevărată obsesie pentru dinamită și un fermier reprofilat în tâlhar/revoluționar decid să colaboreze.
Povestea lui Sergio Leone este plasată în Mexic, în vremea revoluției. Juan Miranda (Rod Steiger) este un fermier mexican care alesese să devină tâlhar. El și rudele sale apropiate constituiau nucleul bandei de tâlhari. John Mallory (James Coburn) este un membru IRA expert în explozibil. În vreme ce Juan este interesat să aibă din ce trăi, John are motivații ideologice pentru gesturile sale. Cei doi se întâlnesc în Mexico și au de gând să facă echipă, jefuind bănci. Planurile lor suferă modificări drastice atunci când drumurile li se intersectează cu acelea ale revoluționarilor, iar situația scapă de sub control când Juan este prins și urmează să fie executat. Însă, John nu își lasă camaradul la greu și vine să îl salveze.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: