Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Duel - Duel pe autostradă (1971)

Duel online subtitrat BluRay 720p este un film de thriller / acțiune american din 1971, scris de Richard Matheson, care se bazează pe propria sa nuvelă. Este lungmetrajul regizoral, producătorul și scenaristul american Steven Spielberg, fiind distribuit de Universal Pictures.

Vizualizari: 210

Categoria: Acţiune, Thriller, 1971

Regizor: Steven Spielberg

Data Adaugari: 09/05/2020

Scenariști: Richard Matheson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:14

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur ,1 premiu si o nominalizare Primetime Emmy,2 nominalizari Saturn Award,1 premiu Grand Prize,1 premiu si o nominalizare Taormina International Film Festival

IMDb: 7,6


loading...
Duel pe autostradă (Duel), primul film al lui Steven Spielberg cu maşini, a prefaţat marele succes Jaws. Folosind minimum de dialog şi efecte, pelicula defineşte creaţia ulterioară a lui Spielberg.

Filmul este povestea lui David Mann (Dennis Weaver), un om de afaceri care se suie în masină pentru un drum lung spre o întâlnire urgentă. Duelul începe în momentul în care Davis încearcă să depăşească un camion care merge prea încet. Şoferul depăşit se simte ofensat şi, astfel, începe o luptă plină de suspans între cei doi. Şoferul camionului îl ameninţă pe David la fiecare curbă a autostrăzii, după care încearcă să îl împingâ pe o şină de tren, într-o cabină telefonică şi se angajează într-o cursă de viteză în care se pare că îl va urmări pe David la nesfârşit. Sperând că va scăpa de camionul de coşmar, David opreşte la o cafenea, dar îşi dă seama că şoferul care îi face necazuri este şi el acolo. Acesta nu este văzut pe parcusul filmului, cu excepţia braţului pe care îl scoate pe geam în timpul duelului de pe autostradă, Spielberg folosindu-se de maşină pentru a crea un monstrul care hărţuieşte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: