Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Easter Parade - Parada de Paște (1948)

Parada de Paște (titlu original: Easter Parade) este un film american din 1948 regizat de Charles Walters. Este produs de Arthur Freed, cu un scenariu de Sidney Sheldon, Frances Goodrich și Albert Hackett. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Fred Astaire, Judy Garland și Peter Lawford. A câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră - Johnny Green, Roger Edens. Filmul conține unele dintre cele mai cunoscute cântece ale lui Astaire și Garland cum ar fi "Easter Parade", "Steppin' Out with My Baby" sau "We're a Couple of Swells".
Este filmul cu cel mai mare succes din punct de vedere financiar pentru Garland și Astaire, precum și filmul muzical cu cele mai mari încasări ale anului.

Vizualizari: 660

Categoria: Muzical, Romantic, 1948

Regizor: Charles Walters

Data Adaugari: 08/11/2017

Scenariști: Albert Hackett, Frances Goodrich, Sidney Sheldon, Guy Bolton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:21

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 premiu WGA Award

IMDb: 7.4


loading...
În 1912, vedeta de pe Broadway Don Hewes (Fred Astaire) cumpără cadouri de Paști pentru iubita sa, începând cu o pălărie și câteva flori ("Happy Easter"). Acesta intră într-un magazin de jucării de unde cumpără un iepure de Paști, după ce convinge un băiat să renunțe la acesta și să cumpere un set de tobe în schimb ("Drum Crazy"). Hewes duce aceste daruri partenerei sale de dans, Nadine Hale (Ann Miller), care îi dezvăluie că a primit o ofertă pentru un spectacol și că va ajunge astfel o vedetă solo. Don încearcă s-o facă să se răzgândească ("It Only Happens When I Dance With You"), până când cel mai bun prieten al lui Don, Johnny (Peter Lawford), apare. Nadine îi spune lui Don că ei nu mai formează cu adevărat o echipă și devine evident că Nadine este atrasă de Johnny.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: