Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Easy Rider - Singuraticii (1969)

Easy Rider este un film american din 1969 scris de Peter Fonda, Dennis Hopper, Jack Nicholson și Terry Southern, produs de Peter Fonda și regizat de Dennis Hopper. Filmul spune povestea a doi motocicliști care călătoresc în sudul și sud-vestul Americii.

Vizualizari: 242

Categoria: Crimă, Dramă, 1969

Regizor: Dennis Hopper

Data Adaugari: 21/01/2020

Scenariști: Peter Fonda, Dennis Hopper, Terry Southern

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Cannes

IMDb: 7.3


loading...
Parteneri de "afaceri" și buni prieteni, Wyatt și Billy cumpără droguri din Mexic, le vând în Los Angeles, iar cu banii scoși pornesc cu motocicletele de-a lungul S.U.A., în căutarea Americii. În drumul lor către Mardis Gras, cei doi întâlnesc în cale autostopiști, un avocat beat, o celulă, un bordel și moartea unui prieten.

Easy Rider, un film nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original este prezentarea stilului de viata al motociclistilor ce strabat drumurile.

Dupa o tranzactie cu droguri din care obtin o multime de bani Billy si cu Wyatt decid sa-si cumpere niste motociclete si sa traverseze America pentru a ajunge la Mardi Gras in aventura vietii lor.

Pe drum ei intalnesc tot felul de persoane: hippies, un avocat George Hanson care vroiau sa fie si ei liberi, dar si alte personaje prin orasele pe unde treceau care reprezentau America in anii 60.Filmul prezinta pe drumul celor 2 motociclisti peisaje foarte frumoase si interesante ale Americii pe niste melodii celebre, probabil cea mai relevanta fiind Born to be wild.

Easy Rider online subtitrat este un film american din 1969 scris de Peter Fonda, Dennis Hopper, Jack Nicholson și Terry Southern, produs de Fonda și regizat de Hopper (debut regizoral). Filmul spune povestea a doi motocicliști care călătoresc în sudul și sud-vestul Americii. Filmul a fost inclus în Registrul Librăriei Congresului Statelor Unite în 1998.

Ca o marcă înregistrată a mișcării de contracultură și "un moment de referință al unei generații" ce a impresionat prin imaginația sa, Easy Rider explorează societatea americană de la sfârșitul anilor '60 tratând ascensiunea și decăderea mișcării hippie precum și consumul de droguri. Easy Rider a devenit faimos pentru faptul că în film s-au folosit droguri adevărate pe post de marijuana sau alte substanțe.

"Un film emblematic, un road-movie în care unul sau mai multe personaje alienate, din indiferent ce rațiuni, se hotărăsc să-și aleagă propriul lor mod de viață, ce contrastează, mai mult sau mai puțin evident, cu cel impus de societate." - Franco La Polla - 1970 (Cinema nuovo).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: