Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

Easy Street - Charlot politist - Strada Uşoară (1917)

Charlot polițist este un film american de comedie din 1917 produs de Henry P. Caulfield și scris și regizat de Charlie Chaplin pentru compania Mutual Film. În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance și Eric Campbell.

Vizualizari: 337

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1917

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charlie Chaplin, Vincent P. Bryan, Maverick Terrell

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:27:13

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.5


loading...
Situatia nu e prea roza pentru personajul principal (eternul vagabond al lui Chaplin). Arata rau, hainele-i sunt ponosite, pantofi rupti si doarme chircit pe jos, langa peretele unei misiuni religioase. Pianul care se aude din interior il trezeste si-l face sa intre.

Impresionat de atmosfera de acolo inapoiaza cutia cu bani pe care initial avusese de gand sa o fure. Iesind de acolo ajunge langa sectia de politie unde era postat un anunt conform caruia se faceau angajari. Motivul existentei acestui loc de munca e unul simplu: pe Easy Street lucrurile stau destul de prost, politistii intorcandu-se de multe ori pe targa din cauza batailor de acolo.

Odata intrat in sediul politiei, Chaplin nu va avea nicio problema in a fi angajat pe loc si trimis pe Easy Street. Ajuns acolo il va avea de infruntat, chiar din prima zi, pe cel mai periculos bataus. Printr-un siretlic va reusi sa-l anihileze pe moment, dar problemele sale nu se vor termina odata cu aceasta prima interventie...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: