Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

Elvis on Tour - Elvis în turneu (1972)

Elvis on Tour este un film documentar muzical american lansat de MGM în 1972. A fost cea de-a treizeci și treia și ultima imagine de film jucat de Elvis Presley înainte de moartea sa în 1977.
Imagini de arhivă din concerte și din culise, într-un documentar despre viața cântărețului Elvis Presley.

Vizualizari: 63

Categoria: Documentar, Muzical, 1972

Regizor: Pierre Adidge, Robert Abel

Data Adaugari: 23/08/2020

Scenariști: Robert Abel, Pierre Adidge

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:09

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,6


loading...
„Elvis on Tour” este un film documentar muzical realizat de studiourile MGM în 1972, fiind ultimul din filmele cu Elvis Presley lansate înaintea morţii celebrului cântăreţ, în 1977. Filmul, care fost recompensat cu un Golden Globe, îl urmăreşte pe Elvis Presley într-un turneu prin 15 oraşe din SUA în aprilie 1972, dar conţine şi imagini de arhivă din apariţiile lui Elvis în The Ed Sullivan Show şi imagini de la repetiţiile dinainte de turneu.

De asemenea, în film puteţi vedea şi un interviu de 40 de minute în care regele rock’n’roll povesteşte despre viaţa şi cariera sa. Un aspect controversat a fost nemulţumirea managerului cântăreţului faţă de includerea în film a unei scene care ironiza cariera de actor a lui Presley. Printre cei care au contribuit la realizarea acestui film documentar se numără regizorul Martin Scorsese, care a coordonat montajul. Filmul a fost regizat de Pierre Adidge şi Robert Abel.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: