Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Enter the Dragon - Intrarea dragonului (1973)

Enter the Dragon este un film de arte marțiale din 1973 regizat de Robert Clouse. În film joacă actorul Bruce Lee, John Saxon și Jim Kelly. Ar fi ultima apariție a filmului finalizată de Bruce Lee înainte de moartea sa, la 20 iulie 1973, la vârsta de 32 de ani.
Titlu Alternativ : Intra Dragonul,Der Mann mit der Todeskralle,Operación Dragón,Blood and Steel,Han's Island,The Deadly Three,I 3 dell'Operazione Drago,I drankens gap,Bruce Lee: Mãos de Ferro

Vizualizari: 75

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller, 1973

Regizor: Robert Clouse

Data Adaugari: 03/11/2020

Scenariști: Michael Allin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu National Film Registry

IMDb: 7,7


loading...
Se spune ca este unul dintre cele mai tari filme de arte martiale si mai mult decat atat se pare ca este apogeul profesional al marelui Bruce Lee. Povestea filmului il gaseste pe Bruce Lee ca fiind un expert in arte martiale care poate determina reusita unei operatiuni periculoase.El este angajat de un alt expert in karate sa captureze un dealer de droguri periculos care ii urmareste in plus si trecutul. Se pare ca acest Han este pe langa un personaj foarte periculos si infatuat si cel considerat vinovat pentru moartea sorei lui Bruce Lee. Lee provoaca actiunea, el impinge lucrurile pana in punctul in care simte concret avantajul sau posibilitatea de a dobandi ce si-a propus. Nu poate pierde, nu este facut sa simta esecul. Firul narativ este doar o scuza pentru a demonstra aptitudinile lui Lee, capacitatea sa de a triumfa asupra raului si a oricarui dusman al binelui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: