Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Every Thing You Always Wanted to Know About Sex * But Were Afraid to Ask (1972)

Tot ceea ce aţi vrut să ştiţi despre sex, dar v-a fost teamă să întrebaţi, este un film american de comedie sexuală din 1972 regizat de Woody Allen. Este format dintr-o serie de secvențe scurte inspirate din cartea cu același nume a Dr. David Reuben din 1969.
Titlu Alternativ : Was Sie schon immer über Sex wissen wollten, aber bisher nicht zu fragen wagten,What Are Sex Perverts?,What Makes a Man a Homosexual?,What Happens During Ejaculation?,Are Transvestites Homosexuals?,What Is Sodomy?,Do Aphrodisiacs Work?

Vizualizari: 43

Categoria: Comedie, 1972

Regizor: Woody Allen

Data Adaugari: 05/07/2020

Scenariști: Woody Allen

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:15

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival

IMDb: 6,8


loading...
Inspirat de manualul cu acelaşi nume al sexologului american David Reuben, Tot ceea ce ați vrut să știți despre sex, dar v-a fost teamă să întrebați, în regia lui Woody Allen care a transformat şapte capitole în şapte poveşti comice despre sex. Că e vorba de un măscărici hamletian care, la îndemnul fantomei tatălui său, o seduce pe regină, că e vorba de un doctor îndrăgostit de o oaie sau de un spermatozoid care nu vrea să cunoască lumea de dincolo de corpul în care s-a născut, poveştile cu ritm nevrotic ale lui Allen ne propun cea mai relaxantă metodă de abordare a tabuurilor: râsul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: