Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Exorcist II: The Heretic - Exorcistul II: Ereticul (1977)

În 1979, Philip Lamont, un preot care se lupta cu credința sa, încearcă să exorcizeze o fată sud-americană posedată care pretinde că „vindecă bolnavii”. Cu toate acestea, exorcizarea merge prost și o lumânare aprinsă dă foc rochiei fetei, ucigând-o.Ulterior, Lamont este însărcinat de cardinal să investigheze moartea părintelui Lancaster Merrin, care fusese ucis cu patru ani mai devreme în cursul exorcizării demonului asirian Pazuzu de la Regan MacNeil .

Vizualizari: 56

Categoria: Horror, 1977

Regizor: John Boorman, Rospo Pallenberg

Data Adaugari: 06/12/2020

Scenariști: William Goodhart

Uploader: Admin

Durată Film: 1:57:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1978, Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2007, Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2015

IMDb: 3.8


loading...
În 1979, Philip Lamont, un preot care se lupta cu credința sa, încearcă să exorcizeze o fată sud-americană posedată care pretinde că „vindecă bolnavii”. Cu toate acestea, exorcizarea merge prost și o lumânare aprinsă dă foc rochiei fetei, ucigând-o. Ulterior, Lamont este însărcinat de cardinal să investigheze moartea părintelui Lancaster Merrin, care fusese ucis cu patru ani mai devreme în cursul exorcizării demonului asirian Pazuzu de la Regan MacNeil . Cardinalul îl informează pe Lamont (care a avut ceva experiență în exorcizare și a fost expus învățăturilor lui Merrin) că Merrin se confruntă cu erezie postumăacuzații din cauza scrierilor sale controversate, deoarece autoritățile Bisericii încearcă să se modernizeze și nu vor să recunoască faptul că Satana există.
Regan, deși pare acum normală și rămâne cu tutorele ei Sharon Spencer în New York , continuă să fie monitorizată la un institut de psihiatrie de dr. Gene Tuskin. Regan susține că nu-și amintește nimic despre calvarul ei din Washington, DC , dar Tuskin crede că amintirile ei sunt reprimate .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: