Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Faites sauter la banque! (Rob the Bank) - Să jefuim banca (1964)

Aruncați banca în aer (în franceză Faites sauter la banque!) este un film franțuzesc de comedie din anul 1964, regizat de Jean Girault. Scenariul a fost scris de Louis Sapin și Jean Girault, iar rolul principal a fost interpretat de Louis de Funès.
Urmand recomandarile directorului bancii, Victor Garnier isi pierde toate economiile. Dar ii vine o idee geniala: sa jefuiasca banca pentru a-si recupera bunurile, sapand un tunel din pivnita lui pana la seif, cu ajutorul intregii familii.

Vizualizari: 463

Categoria: Comedie, Crimă, 1964

Regizor: Jean Girault

Data Adaugari: 16/03/2019

Scenariști: Jean Girault, Jacques Vilfrid, Louis Sapin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:16

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,7


loading...
Victor Garnier este proprietarul unui mic magazin cu articole de vânătoare și de pescuit. Bancherul André Durand-Mareuil l-a sfătuit să-și investească economiile în acțiunile Tangana. Dar acțiunile se prăbușesc și familia Garnier este ruinată. Victor Garnier își antrenează apoi întreaga familie (soția și cei trei copii) în săparea unui tunel care va ajunge la sala seifului agenției bancare situate vizavi de micul magazin de familie. Totuși, fiica sa cea mare, Isabelle, este curtată de Philippe Brécy, un tânăr funcționar care lucrează ca stagiar la Durand-Mareuil.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 12:32 PM, 09/12/2020 [Accesați Pagina]
Film reactualizat la versiunea HDRip