Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Fan-Fan the Tulip - Fanfan la Tulipe (Dublat Romana) (1952)

Fanfan la Tulipe este un film de aventuri francez din 1952 regizat de Christian-Jaque după un scenariu de René Wheeler, René Fallet și alții. În rolurile principale interpretează actorii Gérard Philipe și Gina Lollobrigida.
Acțiunea filmului are loc în Franța prin secolul al XVIII-lea. Țiganca Adeline îi prezice aventurierului Fanfan că el se va căsători cu fiica regelui Ludovic al XV-lea al Franței. Ca urmare Fanfan, care avusese nenumărate amante cărora le promisese căsătoria, se înrolează în armata franceză.

Vizualizari: 975

Categoria: Aventuri, Comedie, Război, Romantic, 1952

Regizor: Christian-Jaque

Data Adaugari: 08/01/2018

Scenariști: Christian-Jaque, Henri Jeanson, Rene Wheeler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:26

Claritate: DVDRip

Premii: 1 premiu Berlin International Film Festival,1 premiu si 1 nominalizare Cannes

IMDb: 7,2


loading...
Fanfan, un tanar si chipes taran, dar cam lenes, se inroleaza in armata, pentru a scapa de o casatorie nedorita si a indeplini previziunile unei tiganci, de fapt frumoasa Adeline, fiica unui ofiter, care ii ghiceste ca va fi incununat de glorie si se va casatori cu fiica regelui. El trece printr-o serie de aventuri imprevizibile si sfarseste in bratele frumoasei Adeline.

Filmul care mentine un amuzant echilibru intre atmosfera romanelor lui Alexandre Dumas, filmele fratilor Marx si aerul romanelor medievale cavaleresti a cunoscut unul din cele mai mari succese de public. Adevarat foc de artificii, la care decolteul Ginei Lollobrigida si farmecul lui Gerard Philipe contribuie din plin, cu o stralucire care nu s-a stins pana azi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: