Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Fantastic Voyage - Călătorie fantastică (1966)

Fantastic Voyage este un film american de science-fiction din 1966 regizat de Richard Fleischer și scris de Harry Kleiner, bazat pe o poveste a lui Otto Klement și Jerome Bixby.

Vizualizari: 479

Categoria: Aventuri, Fantastic, SF, 1966

Regizor: Richard Fleischer

Data Adaugari: 01/09/2019

Scenariști: Harry Kleiner, David Duncan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:37

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 3 nominalizari OSCAR,1 nominalizare Saturn Award,1 premiu American Cinema Editors,1 nominalizare Hugo Awards,1 nominalizare Golden Laurel,1 premiu Golden Reel Award

IMDb: 6,8


loading...
Grant conduce o echipa de oameni de stinta, trimisi intr-o misiune experimentala bizara. Printr-un proces revolutionar si inca netestat, oamenii de stinta si vehiculul lor de transport sunt micsorati si injectati apoi in sangele unui alt om de stinta aflat in pragul mortii.
Misiunea lor este sa elibereze un cheag de sange cauzat de o incercare de asasinare. Printre membrii echipei se afla insa si un sabotor, ce doreste ca secretele omului de stinta sa moara impreuna cu acesta.
Prin efectele speciale, care au si castigat un premiu Oscar, este descrisa calatoria grupului prin corpul omului de stinta si pericolele intalnite de ei in calatoria lor fantastica: anticorpii periculosi, ramasitele de tutun din plamani si alte obstacole.

Premiat cu 2 premii Oscar.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: