Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Fiddler on the Roof - Scripcarul de pe acoperiș (1971)

Scripcarul de pe acoperiș online subtitrat HD (în engleză Fiddler on the Roof)[11][12][13][14] este un film musical-comedie-dramă din anul 1971, producție a studiourilor MGM, al cărui producător și regizor este Norman Jewison. Filmul este inspirat din musicalul lui Jerry Bock jucat prima dată pe Broadway în 1964.
Filmul a fost difuzat și în România, la postul de televiziune Acasă TV, cu titlul Scripcarul de pe acoperiș, în anul 2016.

Vizualizari: 167

Categoria: Dramă, Familie, Muzical, 1971

Regizor: Norman Jewison

Data Adaugari: 10/05/2020

Scenariști: Sholom Aleichem,Arnold Perl,Joseph Stein

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:01:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si 5 nominalizari OSCAR,1 premiu si o nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare American Cinema Editors,1 premiu Best Cinematography,1 premiu David di Donatello,1 premiu Golden Reel,1 premiu Sant Jordi

IMDb: 8,0


loading...
Doamnelor si domnilor, va prezentam unul dintre cele mai iubite muzicaluri ale celei de-a doua jumatati a secolului 20, un film exceptional despre traditie, dragoste si familie.

Foarte pe scurt, personajele principale sunt membrii unei familii de evrei care locuiesc acum in Rusia tarista si lupta cu dificultatile financiare si cu anti-semitismul care se raspandeste in satul lor. Tatal este personajul central, prin el descoperim o poveste despre dragoste si teama, despre devotament si tradare, despre traditie si evolutie, despre mandrie si saracie.

Numerele muzicale sunt exceptionale, iar eleganta si frumusetea acestui film va vor cuceri cu siguranta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: