Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Flap (The Last Warrior) - Ultimul războinic (1970)

Flap online subtitrat HD este un film american de comedie-dramă din 1970, regizat de Carol Reed și cu Anthony Quinn, Claude Akins și Shelley Winters. Situat într-o rezervație modernă americană, este bazat pe romanul Nobody Loves a Drunken Indian de Clair Huffaker.
Titlu Alternativ : Der Indianer,Nobody Loves a Drunken Indian,Nobody Loves Flapping Eagle,El indio altivo,Sergente flep indiano ribelle,L'indien

Vizualizari: 214

Categoria: Comedie, Dramă, 1970

Regizor: Carol Reed

Data Adaugari: 01/05/2020

Scenariști: Clair Huffaker (dupa romanul ''Nu il indrageste nimeni pe indianul beat'')

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:09

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 5,7


loading...
Indienii duceau in America secolului trecut o viata precara dar pasnica, oamenii albi lasandu-i sa traiasca izolati in rezervatii.
Singurul dintre ei care era nemultumit era Vulturul-falfait zis Flap, care vocifera ca natia lor ar trebui sa o duca mai bine.
Ca sa le schimbe soarta, el ii indemna pe toti sa se revolte dar intre timp lumea se schimbase foarte mult, revolta nu se mai ducea atacand trenul cu razboinicii impodobiti cu pene ci se ducea cu avocatii facand Apel prin tribunale.
Din cauza ideilor non-conformiste, Flap intra pana la urma in conflict cu toata lumea: cu Seful de trib, cu politistii indieni care asigrau paza in zona, cu politistii albi din orasul invecinat, cu lucratorii de la Calea Ferata si cu lucratorii de la drumuri care isi faceau autostrada fix in mijlocul Rezervatiei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: