Comentarii (2) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

For A Few Dollars More - Pentru Câțiva Dolari În Plus (1965)

Pentru câțiva dolari în plus (în italiană Per qualche dollaro in più) este un film western spaghetti din 1965 regizat de Sergio Leone și cu Clint Eastwood , Lee Van Cleef și Gian Maria Volontè în rolurile principale . Actorul German Klaus Kinski apare și el într-un rol negativ secundar . Filmul a fost lansat în Statele Unite în 1967 și constituie a doua parte a așa numitei trilogii a "Omului fără Nume" sau Trilogia Dolarilor.

Vizualizari: 10782

Categoria: Acţiune, Western, 1965

Regizor: Sergio Leone

Data Adaugari: 15/04/2019

Scenariști: Sergio Leone , Fulvio Morsella

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:12:44

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,Top cele mai votate filme IMDB se afla pe locul 116

IMDb: 8,3


loading...
Filmul este al doilea din trilogia dedicata de Sergio Leone unui erou-simbol al Vestului, singuratic si taciturn, care strabate lumea pentru a face dreptate. Din trilogie fac parte filmele: Pentru un pumn de dolari, Pentru cativa dolari in plus si Bunul, raul si uratul.
Indio este un talhar periculos proaspta evadat din inchisoare. Dupa ce il ucide pe cel care l-a pus dupa gratii in urma cu 18 luni, el acum planuieste impreuna cu camarazii sai sa jefuiasca o banca din El Paso.
Cand o recompensa de zece mii de dolari este pusa pe capul lui Indio, doi vanatori de recompense rivali, Colonelul Douglas Mortimer si Monco (cunoscut si ca Omul fara Nume), pornesc in cautarea lui. Cu toate ca nu se pot suporta, ei isi recunosc unul altuia abilitatile si decid pe parcurs sa isi uneasca fortele in scopul prinderii acestuia. Asta nu ii opreste insa sa incerce sa se insele unul pe celalalt.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 7:02 PM, 01/11/2020 [Accesați Pagina]
Pentru Câțiva Dolari În Plus (1965) film reactualizat ... Un film deosebit de bun
avatar
0
kukoolcrivat - 4:02 PM, 12/07/2019 [Accesați Pagina]
6788 de descarcari asta înseamnă că acest film a făcut istorie și 6788 de oameni au fost interesați sa îl aibă în colecție...