Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

For the Love of Benji - Pentru dragostea lui Benji (1977)

În Atena, Grecia, un agent secret pe nume Stelios merge la o cafenea în aer liber unde chelnerul îi dă ziare și un pachet. Ziarele dezvăluie că un om de știință german lipsește în Grecia și pachetul conține o fotografie a câinelui Benji cu familia sa. Între timp, în SUA, familia lui Benji ajunge la un aeroport, în drum spre insula Creta din Grecia. Copiii, Paul și Cindy, își fac griji cu privire la câinii lor, Benji și Tiffany, deoarece sunt așezați în transportatori.

Vizualizari: 102

Categoria: Animaţie, Aventuri, Comedie, Dramă, 1977

Regizor: Joe Camp

Data Adaugari: 26/12/2020

Scenariști: Joe Camp

Uploader: Admin

Durată Film: 1:23:49

Claritate: WEBRip 1080

Premii: N / A

IMDb: 6,0


loading...
În Atena, Grecia, un agent secret pe nume Stelios merge la o cafenea în aer liber unde chelnerul îi dă ziare și un pachet. Ziarele dezvăluie că un om de știință german lipsește în Grecia și pachetul conține o fotografie a câinelui Benji cu familia sa. Între timp, în SUA, familia lui Benji ajunge la un aeroport, în drum spre insula Creta din Grecia. Copiii, Paul și Cindy, își fac griji cu privire la câinii lor, Benji și Tiffany, deoarece sunt așezați în transportatori. Cindy îi spune reprezentantului companiei aeriene că Tiffany are o „stare”. În așteptarea check-in-ului, Mary află că bărbatul din spatele ei, Chandler Dietrich, se îndreaptă și el spre Creta. Dietrich se furișează apoi în zona de bagaje destinată doar angajaților, smulge transportatorul lui Benji de pe banda rulantă, drogează câinele și imprimă un cod pe laba lui. La sosirea în Creta, Dietrich se împrietenește cu Mary, în timp ce familia află că Benji și Tiffany au ratat zborul de legătură de la Atena. Stelios se ascunde în fundal, uitându-se.
Pe aeroportul din Atena, Benji și Tiffany se află în transportatorii lor, depozitați într-o cameră pentru bagaje. Când un muncitor îl lasă pe Benji să scape din greșeală, el și un cuplu britanic, Ronald și Elizabeth, aleargă câinele prin aeroport și peste o pistă, dar Benji fuge în oraș. În timp ce rătăcește pe străzile Atenei, Benji greșește o altă familie cu a lui. După câteva ciocniri aproape de mașini, Benji se retrage în ruinele antice. Acolo, vede un câine vagabond care roade un os. Celălalt câine nu își va împărtăși mâncarea, așa că Benji se întoarce pe străzile orașului. Pe o piață, Benji fură un șir de cârnați și se întoarce la ruine pentru a le împărți cu câinele fără stăpân, făcându-și astfel un nou prieten.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: