Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Forbidden Planet - Planeta interzisă (1956)

Planeta interzisă (tilu original Forbidden Planet) (1956) este un film SF produs de Metro-Goldwyn-Mayer și regizat de Fred Wilcox. În film interpretează Walter Pidgeon, Anne Francis și Leslie Nielsen. Personajele și povestea au fost comparate cu cele din piesa lui William Shakespeare - Furtuna. Echipajul navei C57-D investighează cauzele liniștii care învăluie o colonie planetară doar pentru a găsi doi supraviețuitori și un secret mortal.

Vizualizari: 1304

Categoria: Acţiune, Aventuri, SF, 1956

Regizor: Fred M. Wilcox

Data Adaugari: 13/04/2018

Scenariști: Cyril Hume , Irving Block, Allen Adler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:20

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare Oscar,1 nominalizare Saturn Award,1 premiu National Film Registry,1 nominalizare Rondo Hatton Classic Horror

IMDb: 7.6


loading...
O navă spațială este trimisă să investigheze o planetă îndepărtată. Acolo echipajul găsește doi supraviețuitori ai unei misiuni anterioare eșuate. Unul dintre ei ascunde un secret înfiorător.

La începutul secolului 23, crucișătorul C57-D, o navă spațială terestră, este trimis pe planeta Altair IV, aflată la 16 ani-lumină de planeta noastră. Misiunea este de a investiga ce s-a întâmplat cu o expediție trimisă cu 20 de ani în urmă cu scopul de a întemeia o colonie pe planetă. După intrarea pe orbită, crucișătorul este contactat de o persoană de la sol: Dr. Edward Morbius din prima expediție terestră îi avertizează să nu se apropie. Căpitanul navei spațiale, comandantul John J. Adams, nu ia în seamă acest avertisment și îi solicită coordonatele locului de aterizare. Edward Morbius îi îndeplinește cerințele fără prea mare tragere de inimă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: