Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Fourteen Hours - 14 Ore (1951)

Fourteen Hours este un film american noir din 1951, regizat de Henry Hathaway, care spune povestea unui ofițer de poliție din New York care încearcă să oprească un om deznădăjduit să sară etajul 15 al unui hotel.

Vizualizari: 614

Categoria: Dramă, Thriller, 1951

Regizor: Henry Hathaway

Data Adaugari: 24/12/2017

Scenariști: John Paxton , Joel Sayre

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:06

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare BAFTA,1 premiu BAFTA,1 nominalizare Venice Film Festival,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,1


loading...
Un tînăr nefericit se suie pe pervazul ferestrei la etajul 15 al unui hotel, hotărît fiind să termine cu toate. Va rămîne sus vreme de 14 ore. Primul polițist care ajunge la fața locului este Charlie Dunnigan, un ofițer de la Poliția Rutieră, care dădea amenzi prin zonă, pregătind defilarea paradei de Sfîntul Patrick (da, încă un clișeu cu polițiști irlandezi). Cum tînărul își manifestă neplăcerea față de medici și polițiști, Charlie renunță la uniformă, reușind crearea unei legături cu sinucigașul. Cînd sosește echipa de intervenție, Dunnigan este trimis înapoi în stradă. Deși polițiștii reușesc să stabilească identitatea tînărului, Robert Cosick, nu reușesc să îi cîștige încrederea. Descoperind legătura creată cu Dunnigan, comisarul îl recheamă pentru a sta de vorbă cu Cosick. Charlie se dovedește a fi o persoană plină de compasiune, care se atașează de tînăr, în ciuda voinței sale.

În New York-ul care trăiește din plin povestea lui Robert, relatată de o presă cinică și interesată mai mult ca tînărul să sară decît să fie salvat, omenirea se regăsește în chipul brăzdat al unui om simplu, gata să facă orice pentru a-l ajuta pe tînăr să se înțeleagă - căci în asta stă salvarea, așa cum ne-o transmite filmul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: