Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.3

loading...

Frankenstein (1931)

Frankenstein online subtitrat BluRay 720p este un film american de groază cu monștri din 1931 regizat de James Whale. În rolurile principale joacă actorii Colin Clive, Boris Karloff, Mae Clarke, John Boles și Dwight Frye. Este realizat de Universal Pictures și este adaptat după o piesă de teatru de Peggy Webling care la rândul său se bazează pe romanul omonim scris de Mary Shelley.

Vizualizari: 2011

Categoria: Horror, Suspans, SF, 1931

Regizor: James Whale

Data Adaugari: 11/05/2017

Scenariști: Francis Edward Faragoh, Garrett Fort ,Robert Florey John Russell ,Peggy Webling ,John L. Balderston

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:10:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 nominalizare Audience Referendum

IMDb: 7,8


loading...
Henry Frankenstein e un doctor care incearca sa gaseasca o metoda prin care sa faca mortii sa umble. Reuseste in cele din urma si creaza un monstru care trebuie sa faca fata (el si nu numai el) faptului ca traieste din nou!

Boris Karloff joaca rolul celui mai renumit monstru de pe ecran, multi considerand acest film ca fiind cel mai bun film de groaza realizat vreodata.
Dr. Frankenstein (Colin Clive), se joaca cu viata si cu moartea, pentru a crea un monstru (Karloff) din parti de cadavre.

Adaptarea romanului lui Mary Shelley, regizata de James Whale, amestecata cu portretul plin de compasiune construit de Karloff pentru o creatura ce isi cauta identitatea, fac din Frankenstein o capodopera nu numai a genului sau, ci a tuturor timpurilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: