Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Frații (1970)

Frații este un film românesc din 1970 regizat de Mircea Moldovan, Gică Gheorghe. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ilarion Ciobanu, Emanoil Petruț, George Calboreanu.
Filmul a fost vizionat de 1.861.910 spectatori de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2020 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.

Vizualizari: 174

Categoria: Dramă, Romanesti, 1970

Regizor: Mircea Moldovan

Data Adaugari: 01/04/2020

Scenariști: Nicolae Țic, Constantin Bordeianu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:19:12

Claritate: WEB-DL

Premii: N / A

IMDb: 6,8


loading...
Un film din anii '70 cu o intrigă tipică filmelor din anii '50: un preşedinte de CAP cinstit şi cu vederi înaintate este reclamat la partid de un grup de ţărani retrograzi şi invidioşi, printre care şi fratele său. Comisia de anchetă stabileşte adevărul, iar înţelepţii satului se implică în împăcarea părţilor.

Tezist şi complet nerealist, filmul "Fraţii" prilejuieşte interpretări bune ale lui Ilarion Ciobanu şi Emanuel Petruţ (cei doi fraţi certaţi). În rest, satul colectivizat provine dintr-o Românie fictivă, cu drumuri pietruite şi cu case trainice, cu oameni ambiţioşi, veseli şi fără lipsuri materiale. Ţăranii din filmul lui Mircea Moldovan vorbesc limbi străine şi duc o viaţă confortabilă. Din păcate, realitatea era cu totul alta.

Nota : Acest Film are si subtitrare inclusa in limba romana,deoarece sunetul vocilor sunt putin ascutite si nu prea se intelege in anumite vorbiri...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: