Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Frenchman's Creek (1944)

Frenchman's Creek este o adaptare a filmului de aventură din 1944 al romanului cu același nume, din 1941, al lui Daphne du Maurier, despre o engleză aristocratică care se îndrăgostește de un pirat francez.
Filmul este ecranizarea cartii cu acelasi nume scrisa de Daphne du Maurier si prezinta iubirea dintre un pirat francez aventurier si o frumoasa nobila englezoaica, plictisita de decadenta Londrei si de sotul fara inteligenta si personalitate.

Vizualizari: 156

Categoria: Aventuri, Dramă, Romantic, 1944

Regizor: Mitchell Leisen

Data Adaugari: 13/01/2021

Scenariști: Daphne Du Maurier, Talbot Jennings

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:55

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu OSCAR

IMDb: 6,2


loading...
Dona St.Columb are cam tot ce o femeie si-ar putea dori - frumusete, inteligenta, o situatie materiala foarte buna, doi copii frumosi si un sot fara inteligenta si personalitate, insa care o adora. Plictisita de orasul zgomotos, de prietenul sotului sau care mereu ii face avansuri si de un sot stangaci si placid doreste sa evadeze, astfel incat se hotaraste sa-si petreaca vara la mosia lor din Navron. Ajunsa acolo, se bucura de frumusetea si pacea tinutului, insa intr-una din plimbarile ei observa o corabie ascunsa dupa golful ce era situat aproape de mosie. Curioasa si dornica de aventura, afland ca teritoriul este invadat de un"terifiant" pirat francez, intamplarea face ca cei doi sa se intalneasca. Insa, in locul unui pirat grosolan si necivilizat, descopera un om inteligent si educat pentru care pirateria inseamna aventura si nu bogatie. Cei doi se indragostesc, trec printr-o aventura nemaipomenita jefuind pe unul dintre cei mai bogati oameni din tinut,insa in final ce va face Dona? Va ramane cu frumosul pirat in care si-a gasit egalul sau se va intoarce la viata linistita si-l va pastra mereu in amintire. Un film frumos cu o Joan Fontaine in culmea tineretii si a gloriei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: