Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Frenzy - Frenezia (1972)

Frenzy este un film de thriller britanic din 1972 regizat de Alfred Hitchcock. Este penultimul lungmetraj al marii sale cariere. Scenariul de Anthony Shaffer a fost bazat pe romanul Goodbye Piccadilly din 1966, Farewell Leicester Square de Arthur La Bern.

Vizualizari: 107

Categoria: Crimă, Thriller, 1972

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 02/07/2020

Scenariști: Anthony Shaffer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:55:45

Claritate: BRRip 720p

Premii: 4 nominalizări Globul de Aur,1 premiu CEC Award,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu NBR Award,1 nominalizare NSFC Award,1 nominalizare Satellite Award

IMDb: 7,4


loading...
Film inspirat de subiectul cărţii Goodbye Piccadilly, Farewell Leicester Square, de Arthur La Bern. A fost nominalizat la trei Globuri de Aur şi s-a numărat printre cele mai bune zece filme ale anului 1972. Una dintre capodoperele lui Hitchcock, în care se regăsesc toate elementele caracteristice, inclusiv jocul subtil al camerei de filmat. Londra este terorizată de un maniac sexual, care ucide femeile prin strangulare. Şi, deşi încă de la început, identitatea criminalului este evidentă, totuşi, o serie întreagă de nefericite coincidenţe îl indică pe fostul pilot Richard Blaney ca suspect, poliţia îl arestează şi este condamnat la închisoare pe viaţă. Acesta reuşeşte însă, la un moment dat, să evadeze… Pe urmele fugarului porneşte inspectorul Oxford, care se îndoieşte de vinovăţia fugarului şi va mai avea o victimă… Adevăratul killer va fi oare descoperit?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: