Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

From Noon Till Three - De la amiază până la trei (1976)

La sfârșitul secolului al XIX-lea, vestul american, o bandă de tâlhari de bănci, inclusiv Graham Dorsey ( Charles Bronson ), pleacă să jefuiască o bancă din oraș, dar Graham are gânduri secundare: a avut un coșmar în care banda a fost distrusă în timpul încercării de jaf. Mai rău, calul lui Graham s-a stricat și membrii bandei trebuie să primească altul. Încearcă la ferma văduvei Amanda Starbuck ( Jill Ireland).

Vizualizari: 212

Categoria: Comedie, Dragoste, Western, 1976

Regizor: Frank D. Gilroy

Data Adaugari: 08/12/2020

Scenariști: Frank D. Gilroy

Uploader: Admin

Durată Film: 1:39:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Premiile Globurile de Aur, SUA 1977

IMDb: 6.6


loading...
La sfârșitul secolului al XIX-lea, vestul american, o bandă de tâlhari de bănci, inclusiv Graham Dorsey ( Charles Bronson ), pleacă să jefuiască o bancă din oraș, dar Graham are gânduri secundare: a avut un coșmar în care banda a fost distrusă în timpul încercării de jaf. Mai rău, calul lui Graham s-a stricat și membrii bandei trebuie să primească altul. Încearcă la ferma văduvei Amanda Starbuck ( Jill Ireland). Amanda, suspectă de bărbați, neagă că ar avea un cal. Graham verifică hambarul și găsește un cal, dar totuși se teme de dezastru, le minte oamenii și este de acord să aștepte trei ore la fermă pentru întoarcerea lor. Se pare că are un alt motiv pentru care vrea să rămână în urmă: vrea să se forțeze pe doamna Starbuck. Amanda rezistă destul de inventiv; pur și simplu zace liniștit, complet îmbrăcat. Acest lucru îl frustrează pe Graham, care decide asupra unei ruse. Se preface că este impotent , sperând să joace pe simpatia Amandei. Înșelăciunea funcționează și fac dragoste de trei ori.
Pe măsură ce timpul trece, Graham și Amanda au o discuție lungă și atentă despre viața lor trecută, precum și despre speranțele și ambițiile lor - Graham vrea chiar să meargă direct și să lucreze într-o bancă. Ba chiar dansează la cutia muzicală a Amandei, Graham purtând smochingul vechi al domnului Starbuck . Un băiat vecin se oprește să-i spună Amandei despre o tentativă de jaf bancar. Tâlharii de bănci din banda lui Graham au fost prinși și urmau să fie spânzurați în oraș în acea după-amiază.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: