Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

Getting Acquainted - Charlot si Mabel la plimbare (1914)

Charlot și Mabel la plimbare este un film american de comedie din 1914 produs de Mack Sennett și scris și regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Mabel Normand, Phyllis Allen și Mack Swain.

Vizualizari: 713

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1914

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 28/04/2017

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:12:52

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 5.6


loading...
Două cupluri se intersectează într-un parc: Charlot și soția sa (Phyllis Allen) și Ambrose (Mack Swain) și soția sa (Mabel Normand). Fiecare bărbat este atras de soția celuilalt, având loc astfel un lanț de încurcături pe care un polițist se străduie să le descâlcească.

Film ușurel tipic studiourile Keystone, ”Getting Acquainted” se bazează pe gagul slapstick pentru a distra un public încă neînvățat cu cinematografia și care venea la film pentru a-și găsi parteneri cu care să flirteze. Iar din acest punct de vedere încurcăturile amoroase din acest film își ating scopul, având atât romantism, cât și umor. Scenariul este destul de simplu, dar modul alert în care se realizează schimburile de parteneri și flirturile sunt de natură să amuze publicul chiar și în zilele noastre.

Filmul este destul de relaxant și, chiar dacă nu-l veți ține minte ulterior, va reuși să producă o stare de bună dispoziție în momentul vizionării.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: