Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Gli anni ruggenti - Ani clocotitori (1962)

Roaring Years este un film italian de comedie din 1962 regizat de Luigi Zampa, apărut în anii 1930 în perioada fascistă a lui Benito Mussolini. În film joacă actorii Nino Manfredi și Gino Cervi și a fost inspirat din comedia satirică „Inspectorul guvernamental” de Nikolai Gogol.

Vizualizari: 84

Categoria: Comedie, 1962

Regizor: Luigi Zampa

Data Adaugari: 08/11/2020

Scenariști: Luigi Zampa, Ruggero Maccari, Ettore Scola

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:55

Claritate: BDRip 720p

Premii: 1 premiu Locarno International Film Festival

IMDb: 7,2


loading...
1937. Omero Battifiori este un tânăr asigurător care crede în fascism. Din motive de muncă, este trimis în micul oraș apulian Gioiavallata, unde este confundat cu un ierarh al Partidului Național Fascist trimis de la Roma pentru a efectua o inspecție politico-administrativă. La originea neînțelegerii sunt originea sa din capitală și o scrisoare primită de la podestà Salvatore Acquamano, cu care o rudă de la prefectura din Taranto îl avertizează că un oficial al partidului intenționează să facă o vizită incognito.

Liderii locali ai partidului sunt convinși că inspecția ar trebui să facă lumină asupra faptelor rele care le-au făcut să se îmbogățească în detrimentul finanțelor publice, să opereze abuzuri în detrimentul oamenilor săraci și să încerce să candideze la acoperire, rezervându-l pe tânărul asigurător, care cred că este oficialul petrecerii deghizat, o primire călduroasă și servilă și creând astfel o comedie la fel de complicată pe cât, de fapt, inutilă. Dr. De Vincenzi, a medic antifascist, îi dezvăluie în cele din urmă adevărul lui Homer.

După ce a clarificat neînțelegerea, fiica primarului, cu care Homer se logodea între timp, se desparte de el. În timp ce sosește adevăratul ierarh, care dovedește că se înțelege imediat cu podestà și parteneri, Homer începe din nou, cu o nouă conștientizare a realității fascismului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: