Comentarii (1) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Going My Way - Merg pe drumul meu (1944)

Pe drumul meu sau Merg pe drumul meu (engleză: Going My Way) este un film american muzical de comedie din 1944 regizat de Leo McCarey. În rolurile principale joacă actorii Bing Crosby, Barry Fitzgerald și Risë Stevens. A fost nominalizat la 10 premii Oscar, câștigând 7, printre care și Premiul Oscar pentru cel mai bun film. Bazat pe o poveste de Leo McCarey, filmul este despre un nou preot tânăr care preia o parohie de la un veteran stabilit. Crosby cântă cinci melodii în acest film.

Vizualizari: 631

Categoria: Comedie, Muzical, 1944

Regizor: Leo McCarey

Data Adaugari: 28/09/2017

Scenariști: Leo McCarey, Frank Cavett, Frank Butler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:06:40

Claritate: BRRip 720p

Premii: 7 premii şi 3 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur,1 premiu Silver Condor,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu Gold Medal,3 premii si o nominalizare NYFCC Award

IMDb: 7,0


loading...
Merg pe drumul meu este un film original, induiosator, care a castigat sapte Premii Oscar, intre care "Cel mai bun actor" (Bing Crosby), "Cel mai bun film" si "Cel mai bun regizor".

Cand tanarul preot O'Malley (Crosby) soseste in noua sa congregatie, pentru a sluji la o veche biserica, lucrurile incep sa se complice. Batranul reverend Fizgibbon (Barry Fitzgerald) de la Biserica St. Dominic nu are o parere prea buna despre O'Malley si ideile lui. Cei doi preoti pur si simplu nu pot sa cada de acord. Dar cand noile metode ale lui O'Malley reusesc sa ajunga pana la cei mai dificili copii, parohia incepe sa se schimbe. Oamenii din cartier devin mai uniti, iar Biserica se apropie mai mult de sufletele lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 9:36 PM, 30/06/2020 [Accesați Pagina]
Film reactualizat pe toate cele 3 servere + link de descarcare . Vizionare placuta