Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Goodbye Emmanuelle - La revedere Emmanuelle (1977)

Căutarea libertății sexuale a lui Emmanuelle o duce pe o insulă tropicală unde descoperă un nou stil de viață îndrăzneț.Emmanuelle (Sylvia Kristel) duce o viață foarte fericită în insulele Seychelles. Deși este îndrăgostita de soțul ei, Jean (Umberto Orsini), ambii trăiesc foarte liber. Cu niște prieteni, ei își împărtășesc viața și iubirile. Sosește un tânăr regizor, Grégory (Jean Pierre Bouvier), care caută o casă pentru a filma un film.

Vizualizari: 122

Categoria: Dragoste, Dramă, Erotic, 1977

Regizor: François Leterrier

Data Adaugari: 25/12/2020

Scenariști: Monique Lange , François Leterrier

Uploader: Admin

Durată Film: 1:37:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 3,9


loading...
Căutarea libertății sexuale a lui Emmanuelle o duce pe o insulă tropicală unde descoperă un nou stil de viață îndrăzneț.
Emmanuelle (Sylvia Kristel) duce o viață foarte fericită în insulele Seychelles. Deși este îndrăgostita de soțul ei, Jean (Umberto Orsini), ambii trăiesc foarte liber. Cu niște prieteni, ei își împărtășesc viața și iubirile. Sosește un tânăr regizor, Grégory (Jean Pierre Bouvier), care caută o casă pentru a filma un film. Emmanuelle este încântată să vadă sosirea unui bărbat nou. Își ia cucerirea imediat sub privirea științifică a soțului ei. Dar, pentru prima dată, mecanismul dragostei lor se va opri. Emmanuelle se îndrăgostește de Grégory, iar Jean devine cel mai convenabil gelos din lume. Obligat să părăsească brusc Seychelles, Grégory îl lasă pe Emmanuelle cu o alegere. Refuzând să vadă dovezi de dragoste în încercarea soțului ei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: