Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Great Treasure Hunt (Monta in sella, figlio di...) - Careul de Ticăloși (1972)

Monta in sella, figlio di ... este un film spaghetti westerno coproducție spaniolă care nu a fost realizat în limbă germană. Tonino Ricci a regizat filmul cu americanul Mark Damon în rolul principal.
„Filmul nu este original în povestea sa și nici măcar în răsucirea sa finală și, prin urmare, destul de mediocru, dar cel puțin suportabil datorită tonului său vesel și prezentării ritmate a aventurilor incredibile”, a scris „Segnalazioni Cinematografiche”...

Vizualizari: 404

Categoria: Acţiune, Comedie, Thriller, Western, Premieră, 1972

Regizor: Tonino Ricci

Data Adaugari: 24/10/2020

Scenariști: Tonino Ricci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:39

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,2


loading...
Dean (numit Kansas Lee) și Sam Madison, precum și André și Agnès, care au imigrat din Franța, își câștigă existența înșelând la poker.
Într-o zi acceptă oferta unui cântăreț mexican orb, Felipe, care vrea să-i angajeze ca bandă la furtul pe scară largă al unei comori adunate de generalul mexican El Supremo.
Odată ajunsi în Mexic, lovitura de stat reușește datorită abilităților seducătoare ale lui Agnès, cărora El Supremo nu le poate rezista și iese conform planului lui Felipe. Atunci Felipe, care doar și-a falsificat orbirea, îi poate determina pe cei patru să lase comoara revoluționarilor din țara sa natală.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: