Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.6

loading...

Gun Fury - Furia Armelor (Fără cruțare) (1953)

Fără cruțare sau Furia armelor[1] (titlu original: Gun Fury) este un film western american din 1953 regizat de Raoul Walsh. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Rock Hudson și Donna Reed. Scenariul este realizat de Roy Huggins și Irving Wallace pe baza romanului Ten against Caesar din 1952 scris de K.R.G. Granger.
Dupa o batjocorire, banderola notabila a lui Frank Slayton lasa pe Ben Warren sa se dezbrace si sa plece cu logodnica sa.

Vizualizari: 942

Categoria: Acţiune, Aventuri, Crimă, Western, 1953

Regizor: Raoul Walsh

Data Adaugari: 13/02/2018

Scenariști: Irving Wallace, Roy Huggins

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:22:03

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.0


loading...
Vestul Sălbatic: Ben Warren (Rock Hudson) revine acasă după războiul civil cu gândul de a trăi liniștit tot restul vieții sale alături de femeia care îi va deveni soție, Jennifer Ballard (Donna Reed).

După jefuirea unei diligențe, vestita bandă de sudiști condusă de Frank Slayton (Philip Carey) îl lasă pe Ben Warren să moară și pleacă cu logodnica sa. Warren își revine și îi urmărește pe bandiți. La început nimeni nu dorește să-l ajute pe Ben, dar reușește să găsească doi bărbați care au jurat răzbunare împotriva nemilosului Slayton, un american nativ și un fost membru al bandei lui Slayton.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: