Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

H.M.S. Defiant (Damn The Defiant!) - Revoltă Pe Defiant (1962)

Revoltă Pe Defiant (1962) online subtitrat HD , În anul 1797, nava H.M.S. Defiant este trimisă să se alăture flotei britanice din Mediterana. La bordul navei, locotenentul Scott-Padget, secundul, este un om crud care găsește orice prilej pentru a pune oamenii la punct.
Conștient că revolta este în creștere, căpitanul Crawford încearcă să preia conducerea navei atacând o navă franceză în largul Insulei Corsica.

Vizualizari: 417

Categoria: Aventuri, Dramă, Istoric, 1962

Regizor: Lewis Gilbert

Data Adaugari: 16/10/2018

Scenariști: Nigel Kneale, Edmund H. North

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:45

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,1


loading...
Echipajul unei nave regale britanice se îmbarcă şi pleacă într-o misiune de combatere a navelor franceze care făceau parte din flota lui Napoleon. Căpitanul Crawford (Alec Guinness) este foarte sever în privinţa disciplinei, dar drept şi corect spre deosebire de locotenentul Scott-Paget (Dirk Bogarde) care prefera violenţa împinsă până la sadism şi se delecta creind mereu neplăceri echipajului. Intenţiona să preia şi comanda navei, dar mâncarea proastă, condiţiile nesănătoase şi frecventele pedepse prin biciuire vor duce la revoltă. Demiterea din funcţie a căpitanului Crawford va înrăutăţi şi mai mult lucrurile.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: