Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

Händler der vier Jahreszeiten (The Merchant of Four Seasons) - Negustor În Patru Anotimpuri (1971)

The Merchant of Four Seasons online subtitrat HD este un film din Germania de Vest din anul 1971, scris și regizat de Rainer Werner Fassbinder, cu Hans Hirschmüller și Irm Hermann. Complotul urmărește viața unui vânător, care locuia în Germania de Vest in anul 1950, care este condus peste margine de o societate neîngrijită.

Vizualizari: 47

Categoria: Dramă, Premieră, 1971

Regizor: Rainer Werner Fassbinder

Data Adaugari: 12/06/2020

Scenariști: Rainer Werner Fassbinder

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:34

Claritate: BDRip 720p

Premii: 2 nominalizari Chicago International Film Festival,1 nominalizare Faro Island Film Festival,3 premii si 3 nominalizari German Film Awards

IMDb: 7,4


loading...
Sta scris in monografii si lexicoane ca nici un film al lui Fassbinder nu a fost primit de critici cu atata entuziasm ca si Handler der vier Jahreszeiten. Pentru mine scria dupa premiera Hans Gunther Pflaum in Suddeutsche Zeitung- este cel mai bun film german de dupa razboi. Explicatia acestui succes se ascunde in simplitatea cu care cineastul se pricepe sa povesteasca si in seninatatea cu care reuseste sa dea viata celor mai banale intamplari. Hans Epp se intoarce din Legiunea Straina fara prea multa glorie. Se angajeaza in politie, apoi ajunge sa se casatoreasca nu cu marea iubire, ci cu o alta femeie. Incropesc impreuna un negot de zarzavaturi, afacerea prinde aripi, insa totul se termina printr-o succesiune de evenimente desprinse parca din schitele lui Caragiale. Drumurile lui Epp cu caruciorul de zarzavaturi, certurile cu nevasta ciufuta, inaccesibilitatea adevaratei iubiri, relatiile infabile cu sora sa, toate acestea fac din film o mica capodopera, Fassbinder reusind un triumf al melodramaticului, a carui stare de kitsch e atinsa de gratie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: