Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Hang 'Em High - Spânzurați-i sus și scurt (1968)

Hang 'Em High este un film occidental de revizuire americană DeLuxe Color din 1968, regizat de Ted Post și scris de Leonard Freeman și Mel Goldberg.

Vizualizari: 2023

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller, Western, 1968

Regizor: Ted Post

Data Adaugari: 30/11/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:39

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0


loading...
Povestea unui om care, fiind confundat cu altcineva, ajunge să vadă moartea cu ochii și, după ce se pune pe picioare, are de gând să le plătească celor vinovați cu vârf și îndesat pentru nedreptatea pe care o îndurase.

L-au ciuruit cu gloanțe și l-au lăsat să moară, dar au făcut două greșeli fatale: au atacat pe cine nu trebuia și nu au terminat ceea ce începuseră. Povestea începe în Oklahoma, 1873, când Jed Cooper (Clint Eastwood), este confundat cu un criminal și cade pradă găștii lui Wilson (Ed Begley). Însă, după ce Wilson și ai lui părăsesc zona, rămâne un foarte important detaliu de care aceștia nu se ocupaseră, căci Jed Cooper era încă în viață. El este salvat de către Rachel care îl îngrijește până când acesta reușește să se pună pe picioare. Însetat și îndreptățit să se răzbune, acesta pune la cale un plan gândit în cele mai mici detalii și astfel, cei care l-au nedreptățit vor plăti fiecare în parte, până la ultimul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 10:12 AM, 07/12/2019 [Accesați Pagina]
Sa adaugat si player-ul netu.tv...