Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Hawaii (1966 )

In anul 1820, proaspatul absolvent al facultatii de teologie de la Universitatea Yale Abner Hale se ofera voluntar pentru a propovadui calvinismul in insula Hawaii. Intrucat trebuia sa fie casatorit pentru a i se oferi aceasta functie, misionarul rigid si lipsit de simtul umorului o

Vizualizari: 386

Categoria: Dramă, 1966

Regizor: George Roy Hill

Data Adaugari: 23/09/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:41:28

Claritate: BRRip 720p

Premii:

IMDb:


loading...
In anul 1820, proaspatul absolvent al facultatii de teologie de la Universitatea Yale Abner Hale se ofera voluntar pentru a propovadui calvinismul in insula Hawaii. Intrucat trebuia sa fie casatorit pentru a i se oferi aceasta functie, misionarul rigid si lipsit de simtul umorului o ia de nevasta pe Jerusha Bromley, care ii acepta propunerea desi este indragostita de capitanul de corabie Rafer Hoxworth, de la care nu a mai primit nici o scrisoare de 3 ani.
Abner si Jerusha Hale sunt intampinati cu fast de catre regina Malama pe insula exotica, iar femeia se imprieteneste cu usurinta cu aborigenii si invata sa le respecte traditiile, in vreme ce sotul ei refuza sa faca concesii si incearca sa le impuna cu forta localnicilor propriile conceptii morale si religioase.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: