Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

Hellzapoppin' - Cabina de proiecție (1941)

Hellzapoppin ' online subtitrat HD este o adaptare a filmului din 1941 a lui Hellzapoppin', muzicalul care a rulat pe Broadway din 1938 până în 1941. A fost o producție pentru Universal Pictures regizată de H. C. Potter.
In timpul turnarii unei productii cinematografice, regizorul intrerupe filmarea, considerand ca, in lipsa unei povesti de dragoste, scenariul e lipsit de sens si de savoare.

Vizualizari: 868

Categoria: Comedie, 1941

Regizor: H.C. Potter

Data Adaugari: 29/08/2017

Scenariști: Nat Perrin, Warren Wilson, Alex Gottlieb

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:20:16

Claritate: DVDRip

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 7,5


loading...
In timpul turnarii unei productii cinematografice, regizorul intrerupe filmarea, considerand ca, in lipsa unei povesti de dragoste, scenariul e lipsit de sens si de savoare. Atunci, scenaristul Jeff se pune pe treaba si da frau liber imaginatiei, poate chiar mai mult decat ar fi fost cazul. In tot acest timp, Ole si Chic, vedetele revistei „Hellzapoppin'", fac tot posibilul pentru a sabota spectacolul caruia directorul de scena se straduieste sa-i gaseasca un finantator.

Initial, „Hellzapippin" a fost un spectacol de revista care a cunoscut un imens succes pe Broadway, din septembrie 1938 pana in decembrie 1941, interval in care s-a jucat de 1.404 ori, ceea ce reprezenta un record al epocii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: