Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

His Musical Career - Cariera sa muzicală (1914)

His Musical Career este un film american de comedie din 1914 regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Mack Swain și Charley Chase.

Vizualizari: 712

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1914

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 28/04/2017

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:12:42

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6.0


loading...
Angajați la un magazin de instrumente muzicale, slăbuțul Charlot (Chaplin) și solidul Mike (Mack Swain) sunt trimiși pe Prospect Street pentru a duce un pian la nr. 666 și a lua un pian de la nr. 999. Ghiciți ce vor face cei doi nătărăi? Opusul a ceea ce li s-a cerut.

Realizat pentru studiourile Keystone, ”His Musical Career” este unul dintre cele mai amuzante scurtmetraje ale lui Chaplin, care începe să-și dezvolte imaginația în crearea unor situații tot mai comice. Încep să dispară gagurile de tip slapstick ale filmelor de la începutul carierei, iar cineastul caută umorul în viața de zi cu zi, găsindu-l unde ne așteptăm mai puțin. Râsul nu mai este unul forțat, ci devine natural, anticipându-l pe cel din filmele cu Stan și Bran.

Colaborarea cu Mack Sennett se apropia de sfârșit, iar cineastul intra într-o nouă fază de creație artistică, în care se va elibera de clișeele slapstick-ului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: