Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

His Trysting Place (Locul lui de încercare) (1914)

His Trysting Place este un film american de comedie din 1914. Este produs de Mack Sennett și scris și regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Mabel Normand, Mack Swain și Phyllis Allen.

Vizualizari: 245

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1914

Regizor: Charlie Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charlie Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:19:03

Claritate: SDRip

Premii: N / A

IMDb: 6.3


loading...
Doi bărbați se întâlnesc într-un restaurant: Charlot (Chaplin) și Ambrose (Mack Swain). Are loc o altercație, iar fiecare ia la plecare haina celuilalt. Soția lui Charlot (Mabel Normand) găsește în haina acestuia o scrisoare de dragoste și crede că el are o amantă, în timp ce soția lui Ambrose găsește o sticlă de lapte și crede că el are un copil ilegitim. Fiecare din cei doi capătă o corecție corporală, iar încurcătura se rezolvă în final. Sau nu?

Ideea încurcăturilor cauzate de schimbul de haine nu este nouă, există și în literatura română în ”O scrisoare pierdută” (vezi cazul Dandanache), dar filmul lui Chaplin reușește să o exploateze într-un mod deosebit de comic. Am râs la acest scurtmetraj centenar mai mult decât am râs la zeci de comedii contemporane, deoarece umorul curge natural, iar interpretările sunt credibile. Cuvintele nici nu sunt necesare, deoarece acțiunea mută de pe ecran transmite mai mult decât ar face-o vorbele.

Odată cu fiecare film în care juca sau pe care-l regiza, Charlie Chaplin își perfecționa tot mai mult stilul comic și învăța să stăpânească tehnica povestirii pentru a pătrunde cât mai profund în sufletele spectatorilor și a-i emoționa. ”His Trysting Place” este unul dintre ultimele filme realizate de Chaplin pentru studiourile Keystone și evidențiază o evoluție clară pe plan artistic. Povestea devine mai complexă, umorul pare tot mai rafinat, iar gagurile de tip slapstick tind să ocupe un loc minor. Începe să se manifeste creativitatea artistică a lui Chaplin, iar despărțirea de Mack Sennett devenise inevitabilă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: