Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Histoire d'O - The Story of O - Povestea lui O (1975)

O tânără fotografă de modă, cunoscută doar sub numele de O, este dusă de iubitul ei René la Château Roissy, unde este supusă diferitelor acte sexuale și / sau sadomasochiste ca parte a pregătirii sale pentru a servi membrii clubului. O este învățat să fie disponibil în mod constant pentru actul oral, vaginal și anal. Este dezbrăcată în mod regulat , legată la ochi, înlănțuită și biciuită .

Vizualizari: 233

Categoria: Dragoste, Dramă, Erotic, 1975

Regizor: Just Jaeckin

Data Adaugari: 24/12/2020

Scenariști: Dominique Aury , Sébastien Japrisot

Uploader: Admin

Durată Film: 1:40:41

Claritate: BRRip 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5,4


loading...
O tânără fotografă de modă, cunoscută doar sub numele de O, este dusă de iubitul ei René la Château Roissy, unde este supusă diferitelor acte sexuale și / sau sadomasochiste ca parte a pregătirii sale pentru a servi membrii clubului. O este învățat să fie disponibil în mod constant pentru actul oral, vaginal și anal. Este dezbrăcată în mod regulat , legată la ochi, înlănțuită și biciuită . O lasă pe Roissy purtând un inel de fier ca semn al inițierii sale și indicând bărbaților din societate că este o sclavă sexuală.
O întâlnește un model deșart numit Jacqueline, de care fotografiază și se îndrăgostește. René îl prezintă pe O fratelui său vitreg mult mai mare, Sir Stephen, iar cei doi bărbați îl împărtășesc pe O, deoarece René îi dorește lui O să învețe să se supună și să slujească pe cineva pe care nu-l iubește. În timp ce Sir Stephen se dovedește a fi un maestru mai sever și mai strict decât René, O crede curând că este îndrăgostit de ea.
La îndrumarea lui Sir Stephen, O este trimis la o casă de țară exclusiv feminină din Samois, condusă de o femeie pe nume Anne-Marie, unde este supusă unor bătăi și antrenamente suplimentare în supunere. Vizita lui O se încheie cu inele străpunse în labiile ei la cererea lui Sir Stephen și primind o marcă cu inițialele sale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: