Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar (1953)

Cum să te căsătorești cu un milionar este o comedie romantică din anul 1953 produsă de 20th Century Fox, regizată de Jean Negulesco și produsă și scrisă de Nunnally Johnson. Scenariul are la bază The Greeks Had a Word for It de Zoe Akins și Loco de Dale Eunson și Katherine Albert. Muzica a fost asigutată de Alfred Newman, iar imaginea de Joseph MacDonald. Costumele au fost asigurate de Travilla.

Vizualizari: 1037

Categoria: Comedie, Romantic, 1953

Regizor: Jean Negulesco

Data Adaugari: 25/01/2018

Scenariști: Nunnally Johnson,Zoe Akins,Dale Eunson,Katherine Albert

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:49

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 6.9


loading...
Cu o distributie remarcabila (Marilyn Monroe, Betty Grable si Lauren Bacall) si un regizor roman (Jean Negulesco), filmul e una dintre cele mai cunoscute comedii romantice din istorie.
Trei tinere frumoase, in cautare de soti bogati si un trai lipsit de griji, isi pun economiile la bataie pentru a inchiria un apartament luxos in Manhattan. Acolo, mioapa Pola, cinica Schatze si zvapaiata Loco planuiesc sa-si atraga victimele, pozand in femei fatale. Lucrurile iau insa o intorsatura neasteptata cand barbatii de care se indragostesc se dovedesc a nu avea o para chioara! incercand sa se convinga una pe alta ca fac o alegere gresita, eroinele noastre isi dau seama ca dragostea este mult mai importanta decat banii.

Filmul este o comedie spumoasa din anii '50, cu accente feministe care readuce in prim plan ideea ca banii nu aduc fericirea, sau cel putin nu fara dragoste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: