Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.5

loading...

How to Steal a Million - Cum să furi un milion (1966)

Cum să furi un milion (în engleză How to Steal a Million) este un film american de comedie din 1966, regizat de William Wyler și având în rolurile principale pe Peter O'Toole, Audrey Hepburn și Hugh Griffith. Acțiunea filmului se petrece în Franța (unde s-au făcut și filmările), deși toate personajele vorbesc în engleză. Vestimentația lui Audrey Hepburn a fost realizată de Givenchy.

Vizualizari: 863

Categoria: Comedie, Crimă, Dragoste, 1966

Regizor: William Wyler

Data Adaugari: 27/08/2019

Scenariști: George Bradshaw , Harry Kurnitz

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare WGA Award

IMDb: 7,6


loading...
Charles Bonnet (Hugh Griffith) este un falsificator de artă profesionist și tocmai a împrumutat o sculptură de Cellini falsificată unui muzeu. Într-o noapte, fiica lui, Nicole (Audrey Hepburn), îl surprinde pe Simon Dermott (Peter O'Toole) cu unul dintre tablourile falsificate din casa lor sub braț. El spune că este un hoț din înalta societate, iar ea îl împușcă accidental în braț cu un pistol atât de vechi, încât aproape că nu-i produce niciun rău. Știind că dacă îl va denunța ca hoț va avea loc o investigație și secretul familiei va fi scos la iveală, ea se oferă să-l conducă pe bărbat acasă.

Mai târziu, ea și tatăl ei află că sculptura împrumutată muzeului va fi supusă unui test obligatoriu de autenticitate, ceea ce-i sperie. În scopul de a-și salva tatăl, Nicolae apelează la ajutorul lui Dermott pentru a fura sculptura din muzeu. El acceptă după unele ezitări. Cei doi își petrec seara într-un dulap de depozitare din muzeu, timp în care Dermott afirmă că știa despre falsificarea sculpturii de Cellini și își explică motivul pentru care o ajută printr-un sărut; el și Nicole își exprimă dragostea lor unul pentru celalalt. Dermott folosește de două ori un bumerang pentru a declanșa performanta alarmă cu "fotodetecție", făcându-i pe gardieni să creadă că aceasta este defectă. După a doua declanșare a alarmei, gardienii o dezactivează. Cele doi iau sculptura (înlocuind-o cu o sticlă de coniac pentru ca polițiștii să o remarce) și se strecoară afară în mijlocul confuziei cauzate de furtul obiectului de artă.

După salvarea onoarei familiei Bonnet, Dermott dezvăluie faptul că el este de fapt un detectiv particular specializat în falsificarea de obiecte de artă și nu-l va denunța pe tatăl ei, cu condiția ca acesta să renunțe la falsificarea obiectelor de artă. Nicole și "hoțul" își urmează și se căsătoresc.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
gigiloicostescu43 - 3:14 PM, 30/08/2019 [Accesați Pagina]
O comedie romantica incantatoare. Doi interpreti frumosi, fermecatori si carismatici. Doua ore am petrecut intr-un mod placut si amuzant.