Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

I Love You, Alice B. Toklas! - Te Iubesc, Alice B. Toklas(1968)

I Love You, Alice B. Toklas este un film de comedie romantică din 1968 cu Peter Sellers, regizat de Hy Averback pe muzica Harpers Bizarre. Filmul este ambientat în contracultura anilor '60. Distribuția include David Arkin, Jo Van Fleet, Leigh Taylor-Young și un cameo al co-scriitorului Paul Mazursky.

Vizualizari: 378

Categoria: Comedie, Romantic, 1968

Regizor: Hy Averback

Data Adaugari: 09/01/2020

Scenariști: Paul Mazursky, Larry Tucker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:44

Claritate: BRRip 720p

Premii: O nominalizare Globul de Aur

IMDb: 6.3


loading...
Harold Fine este forțat să stabilească o dată pentru căsătorie de către secretara / logodnica lui Joyce.Din cauza unei lovituri, el ajunge să conducă un vehicul hippie, o furgoneta pictata în stil psihedelic.La înmormântarea măcelarului familiei sale, îl întâlnește pe fratele său, Herbie, un hippie care trăiește în Veneția.Prietena lui Herbie, o fată atragatoare, hippie, din miscarea flower power, numită Nancy, îl place pe Harold și îi oferă cannabis.
Cu toate acestea, ea pleacă fără să-i spună, iar Harold pleaca să o caute. El consideră “călătoria” o revelație și începe să renunțe la aspectele vieții sale “corecte”.Rupe legatura cu logodnica sa si începe să trăiască cu Nancy, încearcand să se regăsească cu ajutorul unui guru.
În cele din urmă descoperă că stilul de viață hippie nu îl împlinește și e nesatisfăcător, și încă o dată decide să se căsătorească cu Joyce.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: