Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

I tyrens tegn – In the sign of the Taurus - Sub Semnul Taurului (1974)

Acest film clasic danez „Tegn” are loc în anii '20, întrucât toată lumea pare să aibă un timp de rugăciune. Fiecare femeie din oraș se luptă să nască un copil sau în oraș va fi supusă unor impozite grele! Seriile daneze „Tegn” erau cunoscute pentru amestecul lor de comedie și sex.
Titlu Alternativ : Graf Bobby und seine Nichten,Alegres pecados de Dinamarca,I tjurens tecken,Bajo el caliente signo de tauro,Fatelo con me... bionde dolci danesi,Spécialités danoises,Les leçons de Carolla

Vizualizari: 242

Categoria: Comedie, Erotic, Premieră, 1974

Regizor: Werner Hedman

Data Adaugari: 03/02/2021

Scenariști: Werner Hedman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:19:52

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.4


loading...
Un binefăcătorul bogat al orașului, pasionat de spionarea fetelor la plaja din Rolls, este depășit de entuziasmul priveliștilor pe care le vede și de ceea ce îi face servitoara sa o negresa. Will insistă asupra faptului că, dacă una dintre femeile din oraș nu naște un copil într-o perioadă specificată, orașul va fi impozitat pentru prima dată. O altă condiție a testamentului prevede ca cei doi servitori ai săi să facă dragoste lesbiană împreună. Toate acestea creează o situație în care tinerele femele din oraș doresc să învețe cum să atragă bărbați. Ei primesc lecții despre această artă de la Carola (Lone Helmer), de unde și titlul francez. Dar Carola se dovedește a fi cea care este prima care a născut. Toate sunt o scuză bună pentru o mulțime de lucruri urâte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: