Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

In a Lonely Place - Intr-un loc singuratic (1950)

Într-un loc singuratic (engleză: In a Lonely Place) (1950) este un film noir regizat de Nicholas Ray, cu Humphrey Bogart și Gloria Grahame, produs pentru Bogart's Santana Productions. Scenariul a fost adaptat de Edmund North după romanul din 1947 In a Lonely Place de Dorothy B. Hughes.
Humphrey Bogart apare în film ca Dixon Steele, un scenarist cinic suspect de crimă. Gloria Grahame este Laurel Gray, o vecină care cade sub vraja lui. Dincolo de intriga de suprafață privind identitatea confuză și plăcerile chinuite, filmul este un comentariu sarcastic asupra moravurilor de la Hollywood și capcanele în care cad celebritățile și cei care sunt aproape de celebritate, lucru care, în mare, este sugerat și în celelalte două filme americane mult mediatizate lansate în același an, Sunset Boulevard (regizat de Billy Wilder) și Totul despre Eva (de Joseph Mankiewicz).

Vizualizari: 598

Categoria: Dragoste, Dramă, Mister, Romantic, 1950

Regizor: Nicholas Ray

Data Adaugari: 03/12/2017

Scenariști: Andrew P. Solt, Andrew Solt, Edmund H. North

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:16

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu National Film Registry,2 premii Photoplay Award

IMDb: 8.0


loading...
Scenaristul Dixon Steele, care se confruntă cu sarcina odioasă de a scrie un scenariu după un bestseller prost, o pune pe fata de la garderobă, Mildred Atkinson, să-i facă un rezumat cu propriile ei cuvinte. Mai târziu în acea noapte, Mildred este ucisă iar Steele este suspectat de crimă, recordul său de beligeranță la furie și simțul său macabru al umorului fiind indicii importante împotriva sa. Din fericire, vecina sa, minunata Laurel Gray, îi oferă un alibi. Laurel se dovedește a fi exact ceea ce Steele are nevoie, iar prietenia lor se transformă în dragoste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: