Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

In ginocchio da te – În genunchi mă întorc la tine (1964)

În genunchi mă întorc la tine este o comedie romantică din anul 1964, film regizat de Ettore Maria Fizzarotti, inspirat de cântecul cu același titlu al cântărețului Gianni Morandi care este și interpretul principal.
Împreună cu Nu sunt demn de tine (1965) și Se non avessi più te (1965) face parte din trilogia bazată pe continuarea aceleași povești de dragoste.

Vizualizari: 3009

Categoria: Comedie, Muzical, 1964

Regizor: Ettore Maria Fizzarotti

Data Adaugari: 14/03/2019

Scenariști: Bruno Corbucci, Giovanni Grimaldi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:50:13

Claritate: HD 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,8


loading...
Gianni Traimonti, un tânăr de la țară, cu deosebite calități vocale, visează să devină cântăreț și compozitor. Fiind chemat să își execute serviciul militar la Neapole, se îndrăgostește de frumoasa Carla, pe care o cunoaște la croitoria armatei, dar aceasta este fiica comandantului său, un om cu principii foarte severe. Iubirea este reciprocă, doar că părinții lui Carla doresc un pretendent bogat și bine situat pentru fiica lor deosebită, pe care îl și găsesc repede spre tristețea lui Gianni.

Gianni câștigă la un concurs de cântece, cinci zile de permisie și este invitat de către bogatul său camarad Giorgio, unde o cunoaște pe sora acestuia Beatrice și cu care pleacă câteva zile singuri pe insulele Eoliene. Întors la Neapole, înțelege repede că aceasta a fost doar o aventură cu proaspăta sa cunoștință. Gianni se întoarce la Carla sperând să se împace cu ea, dar fără succes.

Profitând de o audiție la RAI, Gianni interpretează în direct cântecul In ginocchio da te, reușind să recucerească inima logodnicei sale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: