Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

In Name Only - Doar cu Numele (1939)

In Name Only este un film romantic din 1939, cu Cary Grant, Carole Lombard și Kay Francis, în regia lui John Cromwell. Se bazează pe romanul Memoria iubirii din 1935 de Bessie Breuer. Orașul fictiv în care își are sediul, Bridgefield, Connecticut, se bazează pe orașul Ridgefield, Connecticut.
Titlu Alternativ : Nur dem Namen nach,Memory of Love,Dos mujeres y un amor,Non puoi impedirmi d'amare,L'autre,Sydämen voitto,Csak névleg

Vizualizari: 369

Categoria: Dramă, Romantic, 1939

Regizor: John Cromwell

Data Adaugari: 16/04/2020

Scenariști: Richard Sherman , Bessie Breuer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:33

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,1


loading...
Alec Walker (Cary Grant) este căsătorit cu Maida (Kay Francis) dar între ei nu există nici un pic de dragoste. Ea s-a căsătorit cu el pentru avere şi poziţia socială. Alec o întâlneşte pe văduva Julie Eden (Carole Lombard) de care se îndrăgosteşte şi vrea să obţină divorşul din partea soşiei. Aceasta refuză şi fiind o mincinoasă abilă îi convinge pe părinţii lui Alec că ea este soţia ideală şi Julie vrea să-i distrugă căsnicia. Julie se desparte de Alec neîntrezărind nici un viitor alături de el. În Ajunul Crăciunului, Alec, îndurerat se îmbată şi adoarme în faţa unei ferestre deschise îmbolnăvindu-se grav.
Doctorul le spune că pacientul se poate recupera dar că nu are voinţa să mai trăiască. Julie îl minte spunându-i că Maida îl va lăsa să plece ţi le va da pace. Când Maida apare şi vrea să-l vadă pe Alec, Julie o blochează. Nemaifiind nimeni în cameră Maida recunoaşte cu glas tare că s-a căsătorit cu Alec pentru poziţia sa şi pentru averea tatălui său. Numai că părinţii lui Alec au intrat prin spatele ei auzind tot ce-a spus.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: