Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

It Happened Tomorrow - S-a intamplat maine (1944)

S-a întâmplat mâine (în engleză It Happened Tomorrow) este un film fantastic american din 1944, regizat de René Clair, cu Dick Powell, Linda Darnell și Jack Oakie în rolurile principale și cu Edgar Kennedy și John Philliber în rolurile secundare. Se bazează pe piesa de teatru The Jest of Haha Laba scrisă de Lord Dunsany.

Vizualizari: 611

Categoria: Comedie, Fantastic, 1944

Regizor: René Clair (as Rene Clair)

Data Adaugari: 07/10/2017

Scenariști: René Clair, Dudley Nichols, Lord Dunsany

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:21:30

Claritate: DVDRip

Premii: 2 nominalizari OSCAR,1 nominalizare Hugo Awards

IMDb: 7,1


loading...
În anii 1890, Lawrence Stevens (Dick Powell) este un scriitor de necrologuri nemulțumit de meseria sa. Acesta primește de la un om decedat fantomatic, numit Tataia Benson (John Philliber), un ziar cu știrile de mâine. El folosește ziarul pentru a scrie articole și a avea întâietate în fața altor reporteri; dar acest lucru îl aduce și în atenția inspectorului de poliție Mulrooney (Edgar Kennedy), care dorește să afle cum de Stevens pare întotdeauna să știe ce se va întâmpla și unde. Pe Mulrooney îl interesează de fapt de unde a știut Lawrence Stevens de comiterea unui jaf armat la casieria unui teatru în timpul unui spectacol. Stevens și noua sa iubită Sylvia (Linda Darnell) – după un spectacol de clarviziune cu unchiul ei Oscar Smith (Jack Oakie) – au o serie de aventuri, până când unchiul ei crede greșit că Stevens trăiește cu nepoata lui. Unchiul încearcă să-l forțeze astfel pe Stevens să se căsătorească cu ea, fără să știe că Stevens a venit la el să-i ceară mâna.

Stevens primește un alt ziar de la Tataia Benson, intenționând să-l folosească pentru a paria a doua zi pe caii de la hipodrom, pentru a câștiga suficienți bani pentru a se căsători. Din nefericire, el a citit și o știre despre propria sa moarte în acea noapte, așa că el și Sylvia se căsătoresc imediat și pleacă spre pista de curse cu unchiul ei. Stevens pariază pe caii câștigători din ziar, obținând 60.000 de dolari, care sunt apoi furați la întoarcerea în oraș. Ei gonesc după hoți, dar sunt arestați pentru viteză.

Stevens încearcă tot posibilul să evite holul hotelului unde se presupune că are loc moartea sa, dar circumstanțele îl împing în această direcție. Îl zărește pe omul care i-a furat banii și îl urmărește pe jos, pe străzi și pe acoperișuri, până când amândoi cad prin hornul care duce chiar în holul hotelului pe care încerca să-l evite. Un foc de armă izbucnește, iar hoțul este împușcat și ucis. Deoarece are portofelul lui Stevens la el, el este identificat la început ca jurnalistul Stevens, iar ziarul său tipărește o poveste eronată spunând că reporterul lor vedetă a fost ucis. Când un alt reporter află adevărul, ziarul a ajuns deja pe străzi; și tocmai această ediție greșită i-a fost oferită lui de către Pop.

Așadar, Stevens nu moare în holul hotelului, iar el și Sylvia trăiesc pentru a sărbători și a 50-a aniversare a nunții.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: