Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

It Started in Naples - A inceput la Napoli (1960)

It Started in Naples este un film american de comedie romantică din 1960 regizat de Melville Shavelson și produs de Jack Rose dintr-un scenariu de Suso Cecchi d'Amico, bazat pe povestea lui Michael Pertwee și Jack Davies. Cinematografia Technicolor a fost regizată de Robert Surtees.
Clark Gable si Sophia Loren, cuplul magnetic al marilor ecrane, se intalnesc in aceasta comedie romantica desfasurata in fermecatorul oras Napoli si pe Insula Capri.

Vizualizari: 829

Categoria: Comedie, Dramă, 1960

Regizor: Melville Shavelson

Data Adaugari: 06/08/2018

Scenariști: Suso Cecchi d'Amico , Michael Pertwee , Jack Davies

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:15

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 nominalizare Oscar,2 nominalizări Globul de Aur,1 nominalizare Golden Laurel

IMDb: 6,4


loading...
Clark Gable si Sophia Loren, cuplul magnetic al marilor ecrane, se intalnesc in aceasta comedie romantica desfasurata in fermecatorul oras Napoli si pe Insula Capri.

Gable interpreteaza rolul lui Michael Hamilton, un avocat pedant care trebuie sa calatoreasca in Italia pentru a clarifica situatia averii fratelui sau decedat de curand, un notoriu amorez. Odata ajuns aici, nu numai ca este coplesit de galagioasa si spontana viata de noapte pe care o descopera in Capri, dar traieste si un real soc cand descopera ca raposatul sau frate a lasat o mostenire vie sub forma lui Nando, un fiu de 10 ani, rebel si fumator!

In scurt timp, Nando devine miza unui razboi asupra custodiei intre americanul venit in vizita si matusa lui patimasa (Loren), cantareata intr-un club de noapte care viseaza sa devina vedeta de cinema.

A inceput la Napoli, dar se va termina oare cu dragoste? Cu Gable, Loren si Vittorio De Sica in rolurile principale, cu romantica Italie ca fundal, sfarsitul este garantat sa fie de o veselie seducatoare si insorita.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: